Που θα μας βρείτε
Πλάτωνος 51-53, Αθήνα, Τ.Κ. 10441,
info@eltech-lift.gr
T: +30.210.8839758
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 09.00-16.00
Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης
+30.6932558037
Πίσω

Εταιρία

Μάθετε
ποιοι είμαστε.

H ELTECH γεννήθηκε ως ιδέα, με την σύσταση της να πραγματοποιείται το 2007 με ιδρυτή τον κ. Αλτσαντζή Κωνσταντίνο, πτυχιούχο συντηρητή & εγκαταστάτη ανελκυστήρων, κατόπιν μιας επιτυχημένης 15ετούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε εταιρείες που κατείχαν ηγετικό ρόλο στο χώρο των ανελκυστήρων.

Ο κ.Αλτσαντζής μεταφέροντας την προσωπική του πολυετή εμπειρία & τεχνογνωσία, με την επιλογή μίας ομάδας αξιόλογων συνεργατών με επίσης πολυετή εμπειρία στο χώρο, οδήγησαν την  ELTECH σε μία πολύ επιτυχημένη εταιρική παρουσία που μετρά από το 2007 έως και σήμερα με διαρκή ανάπτυξη & εξέλιξη.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση στην μελέτη – εγκατάσταση – συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή παντός τύπου ανελκυστήρων, αναβατορίων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων.

Θεμέλια φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελούν η ασφάλεια σε συνάρτηση ποιότητας – τιμής, η εξέλιξη, καθώς και η διατήρηση προσωπικών επαφών με τους πελάτες μας προκειμένου να δίνονται λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά .

Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο μέσα από τη διαρκή ενημέρωση τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά στο χώρο των ανελκυστήρων, είναι σε θέση να προσφέρει την τεχνογνωσία του δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Ο σχεδιασμός & η επιλογή υλικών για την κάθε διαδικασία (π.χ. επιλογή θαλάμου ανελκυστήρα) γίνεται πάντα σε απόλυτη συνεργασία & επικοινωνία με τον πελάτη. Η προμήθεια των υλικών γίνεται σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους με τους οποίους μετράμε σχέσεις εμπιστοσύνης & επιτυχημένης συνεργασίας από το 2007 έως και σήμερα, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλεια, ποιότητα  & διάρκεια ζωής τους.

0

συντηρούμενοι ανελκυστήρες

Φιλοσοφία

Βασικό χαρακτηριστικό της ELTECH αποτελεί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Κάθε πελάτης αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση για εμάς, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες και αυτός ακριβώς είναι και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε & χειριζόμαστε την κάθε περίπτωση.

Απόδειξη αυτού, αποτελούν οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρούμε τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες μας έως και σήμερα.

Η ικανοποίηση των πελατών μας προκύπτει από τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια, την ικανότητα & την αφοσίωση μας.

Σε αυτά τα πλαίσια η  ELTECH αποτελεί μία εταιρεία με ενεργή παρουσία, που δεν μένει στάσιμη. Αντιθέτως, εξελίσσεται κάθε μέρα δημιουργώντας τεχνογνωσία, ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνικές & εξελίξεις, διαρκώς βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση της διατηρώντας ταυτόχρονα την προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη με στόχο μια επιτυχημένη μακροπρόθεσμη παραμονή & παρουσία στην αγορά.

Ποιότητα

Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας τόσο οι παροχές υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όσο και η συνεχής επιδίωξη της μέγιστης ικανοποίησης των πελατών μέσα από τονσχεδιασμό & την παροχή βέλτιστων λύσεων για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο.

Διαρκής Εξέλιξη & Προσαρμογή

Το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την ELTECH βρίσκεται σε συνεχή εκπαίδευση & επιμόρφωση παρακολουθώντας και αφομοιώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο των ανελκυστήρων. Με αυτό τον τρόπο είναι πάντοτε σε θέση και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες, απαιτήσεις & ανάγκες που διαμορφώνονται καθημερινά στην αγορά.

Γνώση

Δίνεται απόλυτη έμφαση και βαρύτητα στην άρτια εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας μας που οδηγεί σε συνεχή εξειδίκευση των ανθρώπων μας.

0

Εγκαταστάσεις

0

Χρόνια Εμπειρίας

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ

Πελάτες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Θέλετε να συζητήσουμε
για το επόμενο έργο σας;

Η εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση στην μελέτη – εγκατάσταση – συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή παντός τύπου ανελκυστήρων, αναβατορίων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων.